Projektiranje, geodezija, nadzori, vodenje investicij in tradicija.

Region d.o.o.
Cesta prvih borcev 11

SI-8250 Brežice

Telefon: +386-(0)7 49 90 041 / 031 676 169

Telefax: +386-(0)7 49 64 590

Email: mitja.baskovic@region.si

O NAS

Podjetje Region d.o.o. je bilo ustanovljeno v letu 1963. V preteklosti je bilo v podjetju okoli petintrideset zaposlenih. Podjetje se je ukvarjalo z izdelavo projektne, urbanistične in ostale dokumentacije, potrebne za razvoj Posavja in širše na področju investicij. Po letu 1990 je začelo število zaposlenih upadati. Gradbeniki in arhitekti so ustanavljali svoja podjetja in s.p.-eje, poslovanje Regiona pa je stagniralo. V letu 1999 je imelo podjetje le pet zaposlenih, bilo je zadolženo in nelikvidno. 

 

V drugi polovici leta 1999 je mag. Bibič Vojko kupil večinski delež podjetja in pričel s sanacijo poslovanja. Z zamenjavo uprave in z zaposlovanjem mladega strokovnega kadra je podjetje s svojimi storitvami zopet postalo uspešno in prepoznavno ime v Posavju in tudi širši okolici. Razlog za tovrstni vzpon je strokovno in odgovorno izvajanje nalog ter izkušnje na širokem področju investicij, pri katerih sodeluje od ideje do vselitve oziroma obratovanja. 

 

Region d.o.o. je kapitalsko povezan s podjetjem Gemis d.o.o. Obe podjetji skupaj zelo uspešno nastopata na trgu in se v osnovni dejavnosti dopolnjujeta. Podjetje Gemis d.o.o. poleg projektiranja nastopa na trgu tudi z oddajanjem v najem poslovnih prostorov in turističnih kapacitet, chartiranjem jadrnic, izvajanjem dejavnosti na področju alternativne medicine, z letom 2016 pa tudi z obratovanjem fitnes centra.

 

STROKOVNO
SVETOVANJE

Izvajamo strokovno svetovanje pri izdelavi prostorskih aktov in posameznih faz projektne dokumentacije za zahtevne in manj zahtevne objekte in gradbeno inženirske objekte.

PROSTORSKO
NAČRTOVANJE

Prostorsko načrtovanje je interdisciplinarna dejavnost, ki se ukvarja z načrtovanjem rabe prostora in razporeditvijo dejavnosti v prostoru, torej z usmerjanjem prostorskega razvoja. 

PROJEKTNA
DOKUMENTACIJA

Pri nas vam izdelamo potrebno dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD) in za vas vodimo celoten postopek pridobitve gradbenega dovoljenja (z vašim pooblastilom).

INVESTICIJSKA
DOKUMENTACIJA

Investicijska dokumentacija določa investicijske namere z izbiro optimalne variante z vidika izpolnjevanja ekonomskih, finančnih, terminskih, tehnično-tehnoloških, lokacijskih in kadrovskih ciljev projekta.

Ne veste kako bi se lotili projekta? Mi imamo rešitev za vas.

PROJEKTI, KI NAS ZAZNAMUJEJO

  • AKTUALNO

    Obveščamo vse, ki ste zainteresirani za najem poslovnih prostorov v mestu Brežice, da imamo za vas prostih še nekaj poslovnih prostorov-pisarn, od 15 do 60 m2 po 8-11 €/m2 (vsi stroški so vključeni).

    Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na GSM 031 422 665.

VPRAŠAJTE NAS

Ime in priimek
Please let us know your name.

Email
Please let us know your email address.

Telefon
Please write a subject for your message.

Sporočilo
Please let us know your message.

V sodelovanju tudi z:


GEMIS
Najem jadrnic, apartmajev
stanovanj in poslovnih prostorov.

RELIVE
Zdravje, fitnes
rekreacija

GEMIS NAUTIKA
Najem jadrnic, apartmajev
stanovanj in poslovnih prostorov.

BIORE
Bioresonanca, dietetika
refleksoterapija in še več.

KOP
Gradbeništvo, asfaltiranje
vzdrževanje in upravljanje stavb.

 

Region d.o.o.
Cesta prvih borcev 11, 8250 Brežice

Telefon: +386-(0)7 49 66 551 / 031 523 633

Telefax: +386-(0)7 49 64 590

Email: info@region.si 

© 2024 - Region d.o.o - Vse pravice pridržane. 5ka. Agencija